Lån af penge til ny cykel

Foråret står for døren og inden længe bliver det igen attraktivt at cykle rundt i Danmarks storbyer. Vil du værne om det danske miljø og klima, så er cyklen den bedste transportform. Det kan bare være svært at finde plads til en pludselig udgift i budgettet, hvis den gamle cykel skal udskiftes.

Heldigvis er der mange muligheder for dig, der ikke ved, hvordan du skal få finansieret dit køb. Selvom det er den traditionelle vej at låne penge i banken, er der ofte bedre chancer for at få et lån online – særligt når formålet er en ny cykel. XC1.dk har set på hvordan du kan få finansieret dit cykelkøb.

Sammenlign lån og udbydere online

Først og fremmest er det en mulighed at søge penge til din nye cykel hos online låneudbydere. Du kan ofte finde et godt lånetilbud, der passer til netop dit behov. Faktisk er mange af firmaerne online blevet rigtig prisvenlige på renten. Det er langt fra så dyrt som tidligere.

Om du finder et dyrt eller billigt lån til ny cykel online, handler i høj grad af hvor du ansøger. Så få skabt dig et indblik i mulighederne først.

Det kan du gøre via låneportalen som Findino, hvor du nemt kan sammenligne firmaer og deres låneforhold. Her kan du hurtigt komme i gang med dine ansøgninger, for du kan aldrig vide hvem der er billigst – eller hvem der godkender din ansøgning. Som du kan læse på de fleste hjemmesider, gælder det altså om at få indhentet flere tilbud.

Det er nemlig 100 % uforpligtende og giver dig et godt udgangspunkt som kunde.

Når du sammenligner de forskellige tilbud, er det en god idé at holde øje med ÅOP procentsatsen. Her er alle omkostninger medregnet, både renter, stiftelsesgebyrer og alt det andet. På den måde kan du let holde øje med hvilket lån, der er billigst.

Mange danskere kigger desværre på renten, da de ikke ved bedre og det kan føre til forkerte konklusioner, når den billigste løsning skal vælges.

Se mere om at optage lån til ny cykel her.

 

Finansiering af ny cykelNogle cykelforhandlere tilbyder finansiering

Er en online lån ikke noget for dig, eller kan du ikke finde et hvor renten er lav nok, er det også en mulighed at få din cykel finansieret af forhandleren. Det er ikke alle forhandlere, der tilbyder det, derfor er det en god idé at undersøge hvem gør.

Finansieringen går ud på at du reelt ikke betaler for cyklen upfront, men herefter betaler løbende afdrag i X antal måneder. Man kan også sige, at forhandleren køber cyklen for dig, hvor du så gradvist betaler pengene tilbage.

Der er også renter på denne her form for finansiering, så det er stadig en god idé at undersøge, hvor det er billigst. Nogle få steder er det muligt at få finansieret sin cykel helt uden renter, hvor du altså kun betaler for cyklen og intet andet.

Undersøg alle mulighederne grundigt, før du beslutter dig for en løsning.